home
Info
Nieuws / news
Honden / dogs
pupfoto's
Pup info
nestjes / litters
contact
Koeien / cows
Foto's

 

 

Ik ben Wilma Kooijmans en woon samen met mijn man en twee zoons op een boerderij in Oosterhesselen.  Heel wat jaren geleden kwam ik op concoursen zo af en toe een Jack Russell tegen. Ik werd op slag verliefd op dit kleine stoere hondje. Jaren later kwam dan ook onze eerste Jack in ons gezin, Bandit. Nadat ze op 10 jarige leeftijd was overleden heeft het twee jaar geduurd voor Mojo bij ons kwam. Door haar ben ik het fokkers wereldje ingerold. Enthousiast gemaakt door haar fokker, Noor (kennel Boggabri's) ben ik voorzichtig aan m'n eerste show begonnen. En van het een kwam het ander. December 2007 werd hier het eerste nestje geboren. Van deze pups is Monthe bij ons blijven wonen.

Toen toch maar een kennelnaam bedacht en Little Jackeroo's werd mei 2009 goedgekeurd door de Raad van Beheer.

Jackeroo is het Australische woord voor cowboy. Onze honden zijn zomers net kleine cowboytjes als ze 's avonds meegaan om de koeien uit de wei te halen. En dat dan ook nog het woordje Jack in deze naam voorkomt maakte het voor mij de perfecte kennelnaam. 

Onze honden maken deel uit van ons gezin en leven dan ook gewoon bij ons in huis  

Er zal hier zo af en toe een nestje pups worden geboren. Onze honden worden onderzocht op patella luxatie en erfelijke oogafwijkingen en hebben hun kwalificaties op shows behaald. De pups worden geboren in onze woonkeuken en blijven daar ook tot ze vertrekken naar hun nieuwe baasjes. Voordat ze naar hun nieuwe baasjes gaan zijn ze goed gesocialiseerd, een paar keer mee geweest in de auto, ontwormd en geënt en gechipt door de Raad van Beheer en er is een dna profiel bekend.

Wij zijn lid van de Jack Russell vereniging van Nederland (NVJRT)

Mocht U interesse hebben in een pup van ons dan mag U altijd vrijblijvend contact opnemen. 

email: littlejackeroos@gmail.com